Součástí globální sítě Eurocom Worldwide jsou tyto agentury.

Západní Evropa


Both People & Comms. Španělsko

Both People & Comms. je integrovaná komunikační agentura se sídly v Barceloně a Madridu, která se zabývá čtyřmi hlavními oblastmi činnosti: PR a kampaně, značkový obsah a eventy, interní komunikace a řízení změn a komunikační školení.


Cloudberry Dánsko, Norsko, Švédsko

Cloudberry je strategická PR a marketingová komunikační agentura se sídlem ve Švédsku, která se zaměřuje na technologické inovace, branding míst a udržitelný rozvoj měst. Cloudberry se stará o velké mezinárodní značky i místní společnosti a organizace v celém severském regionu.


Context Public Relations Velká Británie, Irsko

Společnost Context Public Relations sídlí nedaleko Manchesteru ve Velké Británii a pomáhá technologickým společnostem rozvíjet jejich podnikání prostřednictvím programů pro vztahy s médii, obsahového marketingu, sociálních médií. Spolupracuje s více než 200 národními a mezinárodními klienty. Context se zaměřuje na sektor IT a technologií včetně Consumer Tech, HealthTech a FinTech ve Velké Británii a Irsku.


EMG Belgie, Nizozemsko, Lucembursko 

EMG je přední mezinárodní komunikační a poradenská společnost s kancelářemi v Nizozemsku a Číně. EMG se specializuje na B2B vztahy s médii a marketingovou komunikaci se zaměřením na odvětví, jako je automatizace, chemický průmysl, stavebnictví, energetika, obalová technika, námořní průmysl, materiály, zpracování a související trhy.


HL.COM Francie

HL.COM je komunikační agentura se sídlem v Paříži, která poskytuje komplexní služby a kombinuje produktovou a firemní komunikaci, marketingové a poradenské služby. HL.COM se specializuje na odvětví IT a high-tech, profesionální služby a spotřební zboží.

Idea Group Finsko

Idea Group je přední finská agentura v oblasti komunikace, PR a event managementu, která kombinuje silné strategické porozumění komunikaci s komplexními službami v oblasti plánování a řízení akcí. 


Lbdi Itálie

Lbdi se sídlem v Miláně vytváří komunikační, marketingové a vzdělávací plány v domácím i mezinárodním měřítku s podporou multilingvních profesionálů a s vysokou úrovní zkušeností v různých zemích Evropy.


Media em Movimento Portugalsko a Společenství portugalsky mluvících zemí (CPLP)

Media em Movimento je nezávislá portugalská agentura specializující se na PR, vztahy s médii, digitální a multimediální kampaně, produkci obsahu, interní komunikaci, mediální školení a organizaci akcí. Media em Movimento pokrývá portugalský trh a země CPLP: Angola, Kapverdy, Guinea-Bissau, Rovníková Guinea, Mosambik, Svatý Tomáš a Princův ostrov a Východní Timor.


Napier Spojené království, Irsko

Napier je jednou z předních britských agentur pro PR a marketingovou komunikaci se zaměřením na B2B a technologický průmysl. Napier má kanceláře v Londýně, Chichesteru a Saffron Waldenu a zajišťuje inovativní kampaně pro mezinárodní klienty z oblasti B2B technologií z průmyslových odvětví včetně elektroniky, softwaru, informačních technologií a zelené energie.


Schwartz Public Relations Rakousko, Německo, Švýcarsko

Schwartz Public Relations je jednou z předních německých PR a komunikačních agentur s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti technologií, IT, telekomunikací a spotřební elektroniky, ale také průmyslových služeb, energetiky, cestovního ruchu a logistiky. 

Střední a východní Evropa


Imago PR Polsko

Imago Public Relations je jednou z nejzkušenějších komunikačních poradenských společností v Polsku, která patří mezi 25 nejlepších polských PR firem. Je také největší regionální PR firmou v Polsku a působí v různých B2B odvětvích od IT přes finance, média a zábavu, municipality, stavebnictví a nemovitosti, těžební průmysl, energetiku, veřejné služby, maloobchod, sport až po nevládní organizace. 


In Nomine Estonsko

In Nomine je zavedená PR a komunikační agentura v Tallinu, která nabízí vztahy s médii, event marketing, řešení pro sociální média a lobbing. In Nomine poskytuje služby především klientům z oblasti technologií a stavebnictví, ale i dalších B2B oblastí. 


KOKO PR Litva

KOKO PR (Komunikacija ir konsultantai) je nezávislá komunikační agentura, která od roku 1997 poskytuje služby public relations v Litvě. Hlavním posláním činnosti KOKO PR je stát se dlouhodobými partnery a konzultanty svých klientů a pomáhat jim v komunikaci se zapojenými stranami.

http://www.koko.lt


LEAD Corporate Communication Lotyšsko

LEAD Corporate Communication, přední PR a marketingová komunikační agentura se sídlem v Rize, se specializuje na odvětví, jako je automobilový průmysl, lékařství a zdravotnictví, informační technologie a telekomunikace, stavebnictví, sociální pojištění, nevládní sektor a další. LEAD Corporate Communication je jedním ze zakladatelů lotyšské Asociace společností pro vztahy s veřejností.


Lighthouse PR Rumunsko

Lighthouse PR je přední poradenská společnost v oblasti PR se sídlem v Bukurešti v Rumunsku. Agentura v sobě snoubí výjimečné spojení špičkových talentů z oblasti obchodního managementu, strategie, brandingu, marketingu, public relations, digitálních a sociálních médií. Lighthouse PR je exkluzivním rumunským členem sítě Crisis Communication Network Europe.


Reputation Antistress (Bayka.Agency) Ukrajina

Bayka.Agency pomáhá představenstvům, vlastníkům a manažerům, ale i jednotlivcům vyrovnat se s dopady reputačních krizí a chránit se před informačními útoky. Bayka.Agency se zaměřuje na odvětví, jako jsou IT, průmysl, bankovní a finanční služby, správa nemovitostí, rychloobrátkové zboží, poradenství, vzdělávání, vydavatelství a další.


Uniomedia Maďarsko

Uniomedia se sídlem v Budapešti je komunikační agentura poskytující komplexní služby a přední síť PR agentur působící ve 14 zemích středovýchodní a jižní Evropy. Uniomedia působí v oblasti komunikace se zainteresovanými stranami i v oblasti vládních vztahů a je také mezinárodně uznávaným tvůrcem obsahu.

Severní a Latinská Amerika


AJ Argentina

Alurralde, Jasper + Asoc. (AJ) je integrovaná komunikační společnost s více než 25 lety zkušeností na argentinském a latinskoamerickém trhu. AJ se specializuje na obchodní a firemní sektor, technologie, sport, zábavu, cestovní ruch a zdravotnictví; poskytuje služby v oblasti storytellingu, vztahů s médii, digitální kreativity a krizového řízení a rozvíjí projekty v oblasti udržitelnosti a employer brandingu. 


Gabriel Marketing Group Kanada, Spojené státy americké (USA)

Gabriel Marketing Group (GMG) je marketingová, integrovaná brandingová a PR společnost, která se stará výhradně o rychle rostoucí technologické společnosti, které chtějí zvýšit povědomí na trhu a rychle zvýšit prodej prostřednictvím strategického plánování a realizace vysoce účinných marketingových a komunikačních programů. 


Grupo CASA Argentina, Brazílie, Chile, Kolumbie, Kostarika, Guatemala, Panama, Peru, Uruguay, Venezuela.

GrupoCASA se sídlem v brazilském Sao Paulu je strategická komunikační agentura zaměřená na technologie, inovace a kulturu, která poskytuje služby více než 300 místním i globálním klientům. GrupoCASA je zakladatelem sítě LatamPR Network, která sdružuje PR agentury v Latinské Americe.


Percepcion & Imagen Mexiko

Percepcion & Imagen je agentura pro marketingovou komunikaci a PR se sídlem v Mexico City, která se věnuje vytváření, projekci a ochraně image svých klientů a jejich značek. Percepcion & Imagen nabízí PR a specializované poradenské služby v oblasti strategické komunikace veřejným i soukromým organizacím a je členem sítě LatamPR Network.


Ripple Effect Communications Kanada, Spojené státy americké (USA)

Ripple Effect Communications se sídlem v Bostonu (USA) je integrovaná komunikační firma, která prostřednictvím zkušeného týmu profesionálů v oblasti PR poskytuje odborníky, strategické myšlení a doručuje výsledky. Ripple Effect nabízí marketingové komunikační kampaně pro špičková technologická odvětví, jako je výroba, zdravotnictví, lékařské přístroje, přírodní vědy, biotechnologie a bezdrátové sítě.

Asie, Tichomoří a Blízký východ


Comma Consulting Bangladéš, Indie, Srí Lanka

Comma Consulting se sídlem v Dillí je PR firma, která působí na špičce současné moderní, pulzující Indie a zaměřuje se na klíčové trhy, jako jsou finanční služby, telekomunikace, digitální média, rozvoj měst, infrastruktura a energetika. Comma B2B je nejnovější strategickou obchodní iniciativou firmy, která se zaměřuje na příležitosti, jež přináší vládní politika na podporu výroby a malých a středních podniků. 


Communications Korea Jižní Korea

Společnost Communications Korea v Soulu poskytuje služby v oblasti PR a komunikace více než 300 klientům, včetně místních a nadnárodních podniků i veřejných institucí. Společnost Communications Korea se specializuje na všechny formy PR a marketingové komunikace včetně sociálních médií, řízení problémů a krizí, vztahů s vládou až po vztahy s investory i interní komunikaci.


EMG China Čína

Společnost EMG China si vybudovala pověst přední mezinárodní komunikační poradenské firmy specializující se na vztahy s médii a marketingovou komunikaci v oblasti průmyslu (B2B) působící v Číně. EMG China nabízí hluboké znalosti technických/průmyslových trhů a způsobů, jak oslovit cílové skupiny v odvětvích, jako je automatizace, chemický průmysl, stavebnictví, energetika, logistika, námořní průmysl, materiály a zpracování a související trhy.


IMP International Izrael

IMP International je PR a marketingová agentura se sídlem v Jeruzalémě, která poskytuje kompletní služby a specializuje se na uvádění společností a jejich produktů na globální židovský trh i na specializované trhy v Izraeli. Specialitou IMP jsou celosvětová židovská média, včetně desítek publikací ve více než 20 zemích. 

Orient Planet Alžírsko, Bahrajn, Egypt, Jordánsko, Kuvajt, Libanon, Libye, Maroko, Omán, Katar, Saúdská Arábie, Súdán, Tunisko, Spojené arabské emiráty (SAE)

Orient Planet je jednou z nejrychleji rostoucích poradenských společností v oblasti obchodu a marketingu na Blízkém východě. Společnost sídlí v Dubaji ve Spojených arabských emirátech a prostřednictvím rozsáhlé sítě 12 kanceláří v regionech Perského zálivu, Levanty a severní Afriky poskytuje služby klientům z různých průmyslových odvětví. 


The Recognition Group Austrálie, Nový Zéland 

The Recognition Group je přední australská skupina specialistů na PR a marketing, která působí ve třech specializovaných agenturách. Recognition PR zastupuje B2B klienty na trhu informačních a komunikačních technologií a v podnikové sféře. Write Away Communication nabízí PR podporu globálním, regionálním a místním společnostem se zaměřením na sektory zboží pro domácnost, stavebnictví a obchod, spotřební elektroniky, potravinářství, zdravotnictví a neziskový sektor. Outsource poskytuje služby digitálního marketingu pro B2B společnosti, které prodávají komplexní produkty s vysokou hodnotou. Sovereign nabízí specializované marketingové a komunikační služby B2B společnostem, které prodávají technická řešení s vysokou hodnotou v australském obranném a leteckém průmyslu.


Tokyo PR Japonsko

Tokyo PR je jednou z nejzkušenějších japonských PR agentur zaměřených na sektor B2B s rozsáhlými odbornými znalostmi v oblasti technologií, elektroniky, chemie, plastů, energetiky a průmyslových strojů. Tokyo PR poskytuje svým klientům vysoce kvalitní PR poradenství a komplexní soubor PR služeb na globální i místní úrovni.

Zpět do článků